El meu amic


Clap, Un Border Collie de caràcter amable i prudent, ha estat el meu company al llarg de quasi 10 anys. Sense cap experiència en gossos, en no haver tingut mai cap, haig de confessar que en Clap, m’ha ensinistrat a mi i ha fet de la nostra convivència una relació fàcil i molt gratificant. A tots dos, ens agraden els espais oberts i sortir al camp, és el que el fa més feliç. M’observa contínuament i ara, després de tant de temps, amb una mirada ja sap que passarà o que farem. D’intel·ligència innata i extraordinària, ha aprés tot sol a respectar als humans per sobre de tot, sense haver fet mai, ni un intent de bordar o amenaçar a ningú. La seva companyia, ha estat inapreciable al llarg d’aquests anys i la seva fidelitat, ens sorpren i ens mereix tal respecte, que si no es viu, no es creu.


Clap, no és un gos diferent, és un més. És d’una espècie, que ha evolucionat per a estar al costat nostre, per ajudar-nos i fer-nos contents i que si nosaltres sabem compensar-los, la relació esdevé una gran experiència.
Les fotos incloses en aquest àlbum, s’han fet al llarg dels anys, sense cercar una imatge artística, diferent o de qualitat. Son simplement un record i esdevenen un homenatge al meu amic, al que intento gaudir dia rere dia, ara, que ja hem arribat tots dos a una edat i de vegades, les muntanyes se’ns fan molt costa amunt.